RomanianEnglish
Romania, Bucuresti

Cernavodă, 14 Octombrie 2010


STRADA FILM prezinta LOVERBOY, un film de Catalin Mitulescu

Strada Film a inceput productia pentru cel de-al doilea film al regizorului Catalin Mitulescu, Loverboy (dupa scenariul intitulat anterior Un balon in forma de inima), avandu-i in rolurile principale pe actorii George Pistereanu si Ada Condeescu.

Filmul spune povestea lui Luca, un tanar de 20 de ani din Harsova care cucereste fete, le face sa se indragosteasca de el si le plaseaza mai departe unei retele din Constanta. Pentru politistii de la trafic de persoane, aceasta tehnica de racolare se numeste metoda prin indragostire, iar cei ce o practica sunt denumiti loverboys.

Luca se plimba cu scuterul prin campiile arse de soare, are grija de bunicul sau si agata fete prin satele sarace de langa Dunare. Viata lui se schimba in momentul in care se indragosteste de Veli. Luca pare hotarat sa renunte la tot ceea ce facea pana acum pentru a ramane cu ea. O plangere depusa impotriva lui de o fosta iubita si presiunea din partea sefului il fortează sa faca o alegere: sa renunte sau nu la Veli.

Alaturi de George si Ada joaca Bogdan Dumitrache, Clara Voda, Coca Bloss, Ion Besoiu, Remus Margineanu si Alexandru Mititelu (Finu din Eu cand vreau sa fluier, fluier) si multi alti actori neprofesionisti, intr-o distributie de peste 30 de personaje.

Filmarile au loc in 15 locatii din Constanta si imprejurimi si se vor incheia la jumatatea lunii noiembrie, urmand ca Loverboy sa fie lansat in cinematografe anul viitor.

Catalin Mitulescu si-a facut debutul regizoral in anul 2006 cu lung metrajul Cum mi-am petrecut sfarşitul lumii. Filmul a câştigat Premiul Un certain regard pentru cea mai buna interpretare feminina la Festivalul de la Cannes in 2006.

Strada Film a fost infiintata in anul 2004 de catre regizorul Catalin Mitulescu si are in palmares lung metrajele Ryna, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii si Eu cand vreau sa fluier, fluier.

Loverboy este o co-productie România – Suedia – Franta – Serbia.

 

© 2022 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design