RomanianEnglish
Romania, Bucuresti


 TOTONEL este titlul de lucru al documentarului produs de Strada Film, care face parte din proiectul "Come with us and be the change!", o initiativa a ONG-ului Policy Center for Roma and Minorities.

Filmul, aflat in prezent in productie, este regizat de Alexander Nanau, cunoscut pentru filmul sau documentar  "Lumea vazuta de Ion B." care i-a adus printre multe alte premii si recunoastere internationala, un premiu Emmy in 2010.

IDFA (Festivalul international de film documentar de la Amsterdam) este unul dintre cele mai prestigioase festivaluri de film documentar din lume, care are loc anual la Amsterdam. IDFA gazduieste si una dintre cele mai importante piete de co-finantare pentru film documentar: IDFA Forum.

Anul acesta au fost selectat 57 de proiecte pentru Forum. In cadrul Forum-ului, regizorul si producatorul atasati fiecarui proiect selectat isi vor prezenta proiectul de film documentar unei comisii de editori, reprezentanti ai unor posturi de televiziune internationale precum si alti finantatori, cu scopul de a-si completa finantarea. Forumul va avea loc in COmpagnietheater, in Amsterdam intre 21 si 23 noiembrie 2011.

Regizorul Alexander Nanau si producatorul executiv Bianca Oana vor fi prezenti la Amsterdam pentru a sustine proiectul

Iata lista de proiecte pentru IDFA Forum 2011 precum si anuntul oficial IDFA.

© 2024 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design