RomanianEnglish
Romania, Bucuresti


LUPU, proiectul de debut in lung-metraj al lui Bogdan Mustata, a fost selectat sa participe in Atelierul Cinefondation, la Festivalul de Film de la Cannes de anul acesta.

In fiecare an, Atelierul Cinefondation selecteaza circa 15 proiecte internationale de lungmetraj si invita regizorii la Festivalul de la Cannes pentru a-i pune in contact cu profesionistii prezenti la festival. Participantii sunt selectati pe baza calitatii proiectelor prezentate si a stadiului planului de finantare, dar si tinand cont de portofoliul regizorilor. L'Atelier garanteaza accesul regizorilor selectati la finantatori internationali, accelerand astfel procesul de productie.

LUPU este finantat de CNC si are deja un palmares important de premii de dezvoltare. Proiectul a participat la TorinoFilmLab intre 2009 si 2010 si este unul dintre castigatorii Premiului de Dezvoltare de la Torino. Regizorul Bogdan Mustata a obtinut premiul Sundance Institute/Mahindra Global Filmmaking Award 2011, ca parte din Sundance Screenwriters Lab 2010, precum si Premiul Cinelink Eurimages la Sarajevo in 2010.

© 2022 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design