RomanianEnglish
Romania, Bucuresti

REGIZORI

Bogdan Mustaţă

Data si locul nasterii Bucuresti, 20 martie 1975
Studii Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica

Filmografie Strada Film

2013 LUPU fictiune, 90 min, 35 mm
scenarist si regizor
2011 LOVERBOY (in productie), fictiune, 94 min, 16mm
scenariu: Catalin Mitulescu, Bianca Oana, Bogdan Mustata,
regie:Catalin Mitulescu
2007 O ZI BUNA DE PLAJA 10 min, 35 mm, color, regizor si co-scenarist

2005 – Serial TV “39 degrees of love” scenarist, regizor 8 episoade
2000 – Daniela –10 min, 35 mm, fictiune, a/n
2001 – High Life -10 min, 35 mm, fictiune , color
1999 – PUMAC – 10 min, 35mm, documentar, color
1998 – Vacanta la mare – 10 min, 16mm, fictiune, a/n

© 2019 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design