RomanianEnglish
Romania, Bucuresti


„Sunt fericita, este un premiu important la unul dintre cele mai renumite festivaluri internationale pentru un rol de suflet. Veli, personajul meu din „Loverboy”, este o tanara puternica care face orice pentru iubire” a declarat Ada Condeescu.


La decernarea premiilor de la Festivalul de Film de la Sarajevo au fost prezenti actori importanti, precum Angelina Jolie si Brad Pitt, iar invitatul special de anul acesta, Michael Fassbender, a fost cel care i-a inmanat Adei Condeescu premiul.


Filmul “Loverboy” aduce în atentia publicului povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Intrat in acest joc al seductiei, Luca (George Pistereanu) se indragosteste de Veli (Ada Condeescu), una dintre potentialele sale victime. Prima dragoste se dovedeste a fi primejdioasa pentru ambii tineri si cei doi trebuie sa ia decizii care le vor schimba viitorul.


Filmul regizat de Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, la categoria “Un Certain Regard”. Premiera în Romania al celui mai recent film semnat de regizorul Catalin Mitulescu va avea loc in aceasta toamna.

© 2022 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design