RomanianEnglish
Romania, Bucuresti


Cel de-al doilea film in regia lui Catalin Mitulescu, LOVERBOY, a fost selectionat in sectiunea Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, care va avea loc anul acesta intre 11-22 mai.

 Luca este un tanar de 20 de ani care seduce femei pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Luca se indragosteste de una din potentialele sale victime. E vara pe malul Dunarii, la Harsova. Muzica bubuie din masinile luxoase, fetele sunt bronzate si Veli fuge de-acasa in patul lui Luca. Prima dragoste n-a fost niciodata mai periculoasa de atat.

Sa fii loverboy e o meserie, dar filmul e o poveste de dragoste, declara regizorul Catalin Mitulescu.

Deocamdata suntem fericiti ca vom fi la Cannes. In rest, vrem ca filmul sa ajunga cat mai repede pe ecrane, in Romania. (producatorul Daniel Mitulescu).

Cu un scenariu semnat de Catalin Mitulescu, Bianca Oana si Bogdan Mustata, Loverboy ii are in rolurile principale pe George Pistereanu si pe Ada Condeescu. Alaturi de George si Ada joaca Bogdan Dumitrache, Clara Voda, Adina Galupa, Coca Bloos, Ion Besoiu, Remus Margineanu si Alexandru Mititelu, dar si multi alti actori neprofesionisti, intr-o distributie de peste 30 de personaje.

Filmarile au avut loc in 15 locatii din Constanta si imprejurimi, in septembrie-octombrie 2010, avandu-l ca director de imagine pe Marius Panduru, cu care Strada Film a lucrat la toate celelalte trei filme de lung-metraj - Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii, Ryna si Eu cand vreau sa fluier, fluier.

O productie Strada Film, Loverboy este co-produs de Chimney Pot si Film I Vast si realizat cu sprijinul CNC Romania, avandu-i ca producatori pe Daniel Mitulescu, Catalin Mitulescu si Marcian Lazar.

Catalin Mitulescu si-a facut debutul regizoral in anul 2006, cu lung-metrajul Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii. Filmul a castigat Premiul Un Certain Regard pentru cea mai buna interpretare feminina la Festivalul de la Cannes in 2006.

Strada Film a fost infiintata in anul 2004 de catre regizorul Catalin Mitulescu si are in palmares lung-metrajele Ryna, Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii si Eu cand vreau sa fluier, fluier.

 

© 2022 Strada Film

Tel +4021 411 80 99 | email contact@stradafilm.ro

web design